De werkplaats van Autobedrijf Groenewoud van Kesteren

In de werkplaats is uw auto in vertrouwde handen. De allround monteurs kunnen alle merken auto’s prima onderhouden. Een aantal van onze monteurs zijn opgeleid tot Technisch Specialist Citroën en kunnen met de moderne computer-testsystemen de meest complexe storingen oplossen. Onze werkplaats biedt ook de ruimte om bedrijfswagens en campers te onderhouden.

Zorg voor uw auto
Onderhoud aan uw Citroën voeren we voor de standaard pakketprijzen uit volgens de fabrieksrichtlijnen. Als er extra werkzaamheden aan uw auto noodzakelijk zijn, overleggen wij altijd eerst met u voordat wij tot reparatie overgaan. Natuurlijk gebruiken we de originele onderdelen van Citroën voor de beste kwaliteit van onderhoud en reparatie.

Eurorepar
Als uw auto 5 jaar of ouder is adviseren wij u sowieso gebruik te maken van Eurorepar onderdelen waar mogelijk. Deze onderdelen zijn kwalitatief goed en soms zelfs tot 20% voordeliger dan de originele Citroën onderdelen.
Ook met ruildelen of gebruikte onderdelen kunnen we vaak een reparatie voorstellen die past bij de auto en uw budget. “Bij een auto van 8 jaar hoeft een nieuwe uitlaat vaak geen tien jaar meer mee te gaan..”

Snel Service
In onze werkplaats bieden wij een Snel Service terwijl u wacht. Denk aan kleine reparaties, het vervangen van een lampje of wisserblad en het herstellen van een ster in uw raam. Spoedeisende zaken krijgen bij Autobedrijf Groenewoud van Kesteren altijd voorrang, bijvoorbeeld remblokken en een uitlaat vernieuwen.
Veilig op weg is waar wij voor staan!

Klaar terwijl u wacht
Tijdens onderhoud of reparatie kunt u bij ons in de showroom comfortabel wachten tot uw auto weer klaar is. U krijgt koffie, cappuccino of thee aangeboden en de Schager Courant en een paar recente tijdschriften liggen voor u klaar. Bij ons kunt u inloggen op WiFi zodat u ook online kunt werken. Heeft u hiervoor geen tijd dan is ook een leenfiets of huurauto beschikbaar.

Schade
Voor schadeherstel hebben we ons aangesloten bij de ABS autoschade herstelketen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij uw auto herstellen ongeacht bij welke maatschappij u verzekerd bent.

Maak een afspraak
Een afspraak maken voor onderhoud of reparatie kan telefonisch en via de online planmodule. Bij online reserveren krijgt u uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van de afspraak.

Voordelen van een klantenkaart
De Citroën klantenkaart geeft u veel zekerheid en voordelen. Voor een klein bedrag per jaar bent u verzekerd van pechhulp in heel Europa, gratis APK, olie bijvullen, diverse lampjes vernieuwen, etc. Verder zijn er regelmatig kortingsacties op leuke accessoires. Kies dus voor de MyCitroënCard, of de Eurorepar Service Card Onze receptionist(e) informeert u graag.