Autobedrijf Groenewoud van Kesteren

Garage Groenewoud gaat per 1 januari 2014 verder als Autobedrijf Groenewoud van Kesteren
In 2013 heeft de oudste Citroën dealer van Nederland zijn 85 jarig jubileum gevierd. Nu is het tijd om een nieuwe fase in te gaan ten behoeve van de continuïteit van het bedrijf. Vanaf 1 januari 2014 voert Henk Groenewoud samen met Ronald van Kesteren de directie van het Autobedrijf Groenewoud van Kesteren.

Moderne showroom
Ronald van Kesteren werkt al bijna 18 jaar in het bedrijf. Hij is op alle afdelingen thuis maar hij richt zich voornamelijk op de verkoop. Ronald komt u tegen in de showroom. Hij en verkoper Menno Mooij ontvangen en informeren u graag over de meest populaire typen van Citroën. Diverse demonstratieauto’s kunnen direct worden ingezet voor een proefrit. Op afspraak kunnen Ronald en Menno zorgen dat de door u gewenste exclusieve auto via de importeur beschikbaar is.

Autobedrijf Groenewoud van Kesteren is de Citroën dealer voor Schagen en omgeving. Het werkgebied ligt tussen drie kusten: de Noordzee-, Waddenzee-, en IJsselmeerkust. Ook mensen uit de Randstad en Friesland weten ons bedrijf te vinden.
Als Citroën dealer zijn we bekend in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.

Allround onderhoud
In de werkplaats is uw auto in vertrouwde handen. De allround monteurs kunnen alle merken auto’s prima onderhouden. Een aantal monteurs zijn opgeleid tot Technisch Specialist Citroën en kunnen met de moderne computer-testsystemen de meest complexe storingen oplossen.
De werkplaats biedt ook de ruimte om bedrijfswagens en campers te onderhouden.

Occasions
Ook voor een gebruikte auto bent u aan het goede adres: We hebben doorlopend een geselecteerde voorraad van ca. 45 gebruikte auto’s. Natuurlijk veel Citroën typen maar vaak ook populaire modellen van andere merken. Als uw keuze er niet bij staat dan helpen wij u graag zoeken!