Zakelijke Markt

Bent u op zoek naar een nieuwe zakelijke Citroën (bedrijfs)auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel Financial Lease als Operationele Lease, Wagenpark Management & meer. Wij streven er naar om voor u de beste mobiliteits
behoefte te vinden!

Om de Citroën van uw keuze extra aantrekkelijk te maken zijn er speciale Business uitvoeringen leverbaar. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Citroën, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.

Ook heeft Citroën een ruim aanbod bedrijfswagens die dag in dag uit topprestaties leveren voor uw bedrijf. De Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dagelijks veel werk voor u te verzetten.

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom zorgt Citroën Bedrijfswagens ervoor dat u nu heel voordelig in een nieuwe Citroën bedrijfswagen stapt.

Het opnemen van Citroën in uw wagenpark biedt vele voordelen. De aantrekkelijke aanschafprijs, complete uitrusting, lage onderhoudskosten en hoge restwaarde maken het zeer interessant.

Wij kijken er dan ook naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: verkoop@groenewoudvankesteren.nl (graag uw naam en telefoonnummer vermelden). U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0224-213000

Ronald van Kesteren & Robin Snijder

Hieronder een impressie van een bedrijven die voor Citroën Dealer Groenewoud van Kesteren hebben gekozen:

DSCN3798

DSCN3129

Ook Sail Shop Medemblik heeft gekozen voor een splinternieuwe Citroën Berlingo in samenwerking met Citroën dealer Groenewoud van Kesteren. Sail Shop Medemblik is gevestigd in het regatta watersport centrum te Medemblik en is gespecialiseerd in artikelen voor wedstrijdboten en toerjachten en combineert een uitgebreid assortiment met betrouwbaar advies en uitstekende service. Kijk voor meer informatie op www.sailshopmedemblik.nl Ook geïnteresseerd in een Citroen Berlingo? Neem dan contact op met Menno Mooij of Ronald van Kesteren via: 0224-213000 of verkoop@groenewoudvankesteren.nl en wij doen u een meer dan uitstekend aanbod!

Ook Sail Shop Medemblik heeft gekozen voor een splinternieuwe Citroën Berlingo in samenwerking met Citroën dealer Groenewoud van Kesteren.
Sail Shop Medemblik is gevestigd in het regatta watersport centrum te Medemblik en is gespecialiseerd in artikelen voor wedstrijdboten en toerjachten en combineert een uitgebreid assortiment met betrouwbaar advies en uitstekende service.
Kijk voor meer informatie op www.sailshopmedemblik.nl
Ook geïnteresseerd in een Citroen Berlingo? Neem dan contact op met Menno Mooij of Ronald van Kesteren via: 0224-213000 of verkoop@groenewoudvankesteren.nl en wij doen u een meer dan uitstekend aanbod!

Ook Strandrestaurant Woest en Strandrestaurant Paal6 kiest voor autobedrijf Groenewoud van Kesteren

 

Wij wensen Hoebe Totaal Techniek uit Winkel veel veilige kilometers toe met hun nieuwe Citroën Berlingo! www.hoebetotaaltechniek.nl .

Wij wensen Hoebe Totaal Techniek uit Winkel veel veilige kilometers toe met hun nieuwe Citroën Berlingo!.

Aflevering Citroën C4 Cactus en Jumper aan www.volentibus.nl

Aflevering Citroën C4 Cactus en Jumper aan www.volentibus.nl